Haladok...

2010.08.04. 20:55

A játék értékelése lassan véget ér,és ki is rakom.....csak még rendesen meg kéne fogalmaznom. :) Mikor belefogtam,mindent írtam,a lényeget kivéve.....cumi.Holnapra igyekszem befejezni.

Természetesen a sors elém is rakta következő páciensemet egy jó kis véres akciójáték formájában....csak ami a furcsa,hogy az 1C Company adta ki és az Action Forms fejlesztette(nevükhöz fűződik a Cryostasis,ami jó kis orosz játék,próbáljátok ki.).....de a Start menünél egy jellegzetes Cinege Cenega könyvtárba rakta ezt a játékot....

Emberek...érzem,hogy élvezni fogom azt a játékot :D.

A bejegyzés trackback címe:

https://haverteam.blog.hu/api/trackback/id/tr732199348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shaz. (törölt) 2010.08.05. 10:50:01

Hehe, már várom :) Kíváncsi leszek mit hozol ki belőle :) És rákerestem a másik játékra, arról csak suliban meséltél. Nem tudom milyen, kíváncsi vagyok rá. Azt is be fogod mutatni?
süti beállítások módosítása