Új Slipknot-kiadvány...

2010.09.17. 16:43

Az Iowai metálzenekar dobosa, Joey Jordison megerősítette: a Slipknot nem oszlik fel Paul Gray basszusgitáros drogtúladagolás miatt bekövetkezett halála után, és nyolctagúként folytatja a zenélést.

"Paul sosem akarta volna, hogy ne csináljunk új lemezt nélküle. Ha majd eljutunk arra a pontra, hogy képesek leszünk ismét dolgozni, nekilátunk a munkának" - nyilatkozta Jordison.

A rajongók addig is az új kiadvánnyal vigasztalódhatnak: a (Sic)nessies című koncert-DVD szeptember végén jelenik meg. Az anyagot a 2009-es Download fesztiválon rögzítették 80ezer rajongó előtt.

"85 éves koromban már a nevemre sem fogok emlékezni, de erre a koncertre kristálytisztán" -mondta Jordison arról mennyire jól sikerült az a fellépés.

Forrás: est.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://haverteam.blog.hu/api/trackback/id/tr32303610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása