Minap néztem a WazZup blogot...Luckey épp egy olyan posztot rakott ki,hogy milyen kontrollert vásároljon.Láttam,hogy páran ajánlották neki az XBOX Kinect nevű konzolt.

Rákerestem erre a konzolra és elégé brutális,hogy itt TE magad irányitod a játékot.Lehet,hogy vagyok csak lemaradva de erre a szám tátva maradt.A mai világ már miket kinem talál.Aki még nem ismerné ezt a gépet annak itt egy videó!

 

Következő amit nagyon ajánlottak neki az a Playstation@Move.Ez érdekes mert itt egy fagyi szerű kis kontrollert kapunk és az nekünk a kard,ping-pong ütű,ecset és mi egymás.Aki ezt a se ismerné ime itt egy videó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://haverteam.blog.hu/api/trackback/id/tr212190907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ŁuckeY · http://wazzup.blog.hu/ 2010.08.01. 21:07:46

Csak megjegyezném (tényleg semmi beszólás) de nem kontroller, hanem console, konzol. A kontroller az a Xbox Kinect-nél a semmi, Playstation@Move -nál meg az a "fagyi". Sima konzoloknál pedig ilyesmi:
www.slando.hu/photos/live/77/ealdo_xbox_360_kontroller_20380077_1_F.jpg

TUDTOMMAL! Lehet csak valami nagyon tévedtem. :)

haveeer 2010.08.01. 21:14:27

Köszönöm :D Ha valaki más is ugyan ezt mondja akkor átírom :)

haveeer 2010.08.02. 12:36:33

Köszönöm szépen javitva :)

Erevis · http://erevis.posterous.com/ 2010.08.02. 13:22:33

Most a teljes fogalomtisztázás érdekében:

A konzol maga a gép. PlayStation 3 esetében az a fekete krómcsíkos doboz (illetve a matt szürke Slimek) Xbox 360-nál meg azok a zöld gépek (meg az új fekete krómozottak) Minden egyéb tartozék (irányító, akkumlátor, elemek, kábelek, TV) már nem tartozik a konzol fogalmába.

A kontroller pedig az irányító - PS esetében a DualShock kontrollerek, amik minden generációval ugranak egy számot. Tehát PlayStation 2-höz DualShock 2 kontroller jár, PlayStation 3-hoz pedig DualShock 3. Xbox 360-nál meg fehér, ott viszont nem számozzák sehogysem a kontrollereket.

A Move is kontroller. Már itt leszögezném, hogy messze nem egyenlő a WII-vel. Egyrészről - a Wii konzol. Másrészről pedig a Move a hardcore játékosokat célozza meg azzal, hogy két Move-ot forgatva lövöd az ellent, ellenben a Wiimote (Wii kontroller) pedig arra van, hogy a casual gamerek eljátszanaka a Super Mario Galaxy 2-vel.

A Kinect pedig egyik sem. Tulajdonképpen egy olyan kamera, mint a PlayStation Eye. Azzal próbálják eladni, hogy Te vagy a kontroller, ami blöff. Mert:
Ha játszol egy autós játékkal, akkor kényelmetlen a levegőt forgatni nem? Dehogynem. Akkor teszemazt felveszem egy tányért és azt forgatod, mert az úgy jobb. De akkor már mégsem Te vagy a kontroller hanem a tányér. Az, hogy állj a TV előtt és a levegőt forgasd az meg abszolút gyökérség. Egy Tekken-féle beat'em up-nál még működni is, de ehelyett Kinectimals féle baromságokkal próbálják eladni a kamerát.

haveeer 2010.08.02. 16:54:23

@Erevis: Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást. :) Sokat segítettél :)

ŁuckeY · http://wazzup.blog.hu/ 2010.08.02. 20:32:47

@Erevis: Bármilyen hihetetlen pont MA tudtam meg, hogy mégsem konzol a Kinect, hanem inkább kiegészítő, egy eszköz.
süti beállítások módosítása