Power ON meeting 2010-II

2010.07.23. 21:56

Üdvözletem emberek!

Beszeretnék nektek számolni a mai avagy 2010.07.23 Power ON találkozóról.7

Ezen a találkozzon családias légkör volt mivel csak 4-en voltunk név szerint:

  • Borsesz
  • Szlavi
  • Arsenal4Ever
  • Laja(én)

 

Úgy volt,hogy találkozunk az Aréna pláza 576 boltja előtt.Először érkeztem és kb egy 10 percig nem érkezett meg senki.Mondtam magamnak "Na király eljöttem potyára".Oda mentem anyumékhoz,hogy na mi legyen ha nem jönnek.Közbe én szerencsére tudtam,hogy Borsesz mankóval jár a lába miatt(szegény) és ezt anyumnak is említettem és egyszer csak oldalra fordul és látja,hogy egy srác mankóval jön.Mondta nekem "Nézd fiam ott jön nem ő az?".Hál' Istenek megörültem,mivel felismertem mert a Power ON meeting-I képeket már láttam és ott felismertem.Hátra fordulok láttam ott jön még két srác összetalálkoztak és kezet fogtak.Na mondom "Biztos Arsenal meg Szlavi lesz az".Oda mentem hozzájuk és már elis kezdődött a találkozó.

Na eddig ennyi volt a rizsa most elmondom mi is történt.

Először elindultunk a Közlekedési Múzeumba.Ott volt a "Űrhódítók" nevű kiállítás.Itt régi konzolokat és számítógépeket és számítógépes játékokat láttunk.Borsesz és én nagyon elvoltunk az arcade jellegű Terminátor 2 játékkal.

Miután ezt a helyszínt végeztük mindenki megéhezett.Vissza mentünk az Aréna Plázába és levágódtunk a székekre és a KFC-be kajáltunk egy jót utána megittunk vagy 1 liter piát és utána nézelődtünk Borseszal a lánykákat.

Utána felmentünk a mozihoz és ott megnéztem azt az iszonyatosan SZAR Shrek játékot.Vettünk egy nagy kukit vagyis popcorn-t csak Borsesz mondta,hogy náluk ezt kukinak hívják..Erre mindenkire olyan röhögőgörcs jött,hogy Arsenal szó szerint a padlón fetrengett.Az találka fénypontja,hogy találkoztunk a Benkő feleséget keres c. műsőr Editjével.Persze,hozzánk kellet szólnia,hogy "Gyerekek(-.-"),nem tudjátok hol van a Ázsia konyhája.",mondtam,hogy nem azt húztam el a vérbe :D.Persze ezt mind vette a kamera.Később megnéztük ilyen bolt nem is létezik az Aréna Plázába.

Egy szó mint száz ez a meeting nagyon jóra sikeredett.Remélem többször fogunk találkozni.

Aki kiváncsi Szlavi álltal készitett képekre: képek

A bejegyzés trackback címe:

https://haverteam.blog.hu/api/trackback/id/tr552171904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ARSENAL4EVER 2010.07.23. 23:15:24

@Gucs: De szeretnék veled találkozni...

[SPARK] 2010.07.23. 23:18:01

Biztos jó lehetett... Az a baj én 100km-re vagyok Pesttől...

haveeer 2010.07.24. 11:39:43

@Gucs: Gucs bá azt hallani kellet volna,hogy Borsesz,hogy adta elő az egészet xD Különben én is ismerek egy olyan kaját,hogy kuki :)
@GaMeRkIsZi: Nagyon jó volt :) Hát sajnos igen ez nagy hátrány :( Én 30km-re lakom.

haveeer 2010.07.24. 13:18:06

Itt nálunk vidéken ahol lakom lehet :D
süti beállítások módosítása