Elköltözünk!

2011.02.03. 18:46

A Haver Team elköltözik egyes okok miatt majd a részleteket közzöljük!

Új oldal neve: www.base18.blog.hu

Ötletem nincs címre.....

2010.12.24. 20:50

.....Mivel nem is kell.

Kellemes Karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok a Haver Team olvasóinak és nem olvasóinak egyaránt. :) Kívánom,hogy teljenek boldogságban és rendben az év maradék napjai.Kockaságot hanyagolni,hiszen a Karácsony családi ünnep,és inkább menjetek ki a szabadba,vagy valahova máshova,de ne otthon,a szoba sarkába töltsétek az ünnepeket! :)

Ha meg azt csináljátok,akkor a lehető legkevesebb ideig....inkább akkor társasjátékozzatok!Az is jó.

Mielött távozom erre az évre(jövőre lehet hogy leszek),belinkelek egy jó kis CoD-Black Ops-os karácsonyi zombizene-videót.

Mégegyszer,boldog karácsonyt kívánok mindenkinek,és B.U.É.K.!

Ja meg boldog húsvétot....

Üdvözletem emberek!

Van pár hírem:

  1. Hát az egyik az lenne ,hogy megfáztam homlok és arcüreg gyulladás... Nagyon szerettem.
  2. Aztán egyszer mikor haverommal akartam beszélni mikrofonon kaptam a sorstól egy jó nagy pofont... Mivel ráébredtem, hogy elszakadt a mikrofon vezetéke bent a borításban -.-""" Ezt köszönhetem Jó Édesanyámnak aki dobolja mindig jobbra-balra -.-""
  3. Nem fogok megint meghalni nemsokára fogtok kapni írásos elemezést egy filmről még gondolkozom melyik legyen az.. :)

Na ennyi lenne...

További szép napot!

Doom 3

2010.12.05. 18:29

Tom(HT): 040719 doom3pc

Gyerekkorom játéka volt a Doom2.A gonosz pixelszörnyecskék soha se hozták rám a frászt,helyettük vigyorral löttem agyon őket sörétesemmel,máskor mászkáltam rejtett fegyverekért,lőszerekért.....fúúú,azok a szép idők.

Most,már régóta kiadták a mesésen szép Doom3-at...a "tovább" gomb után láthatjátok a véleményemet róla.

Elnézést...

2010.11.21. 21:34

Bemutató eléggé késni fog,mivel ezen a hónapon rahedli középsuli-program van meg volt.Éjszakázás,Gólya-bál meg a PóverPonty prezentáció bemutatása.....és ez még nem minden.

A játékot még tesztelem és keresem a vicces,érdekes,és furcsa dolgokat benne.Elég ijesztő darab,főleg,ha a játékos nem szereti a zárt helyeket(vagy klausztrofóbiás...akkor pláne).Csoda ha kiérsz a szabadba,de akkor meg azt fogod könyörögni,hogy merre van a bejárat.

Addig is további szép napokat kívánok. :)

Megújultunk!

2010.11.07. 19:25

Üdvözletem!

Ahogy láthatjátok a blog felkapott egy teljesen új külsőt! Ezért nagyon hálás vagyok Sanyaaa barátomnak! Mostantól tőlem is várható lesz cikk és sok egymás. Videót csak is szünetekben tudok majd készíteni. Sajnos a suli minden erőmet,időmet leszívja és ezért nem tudok semmit se tenni. A blog külseje most kicsit hasonlít az A.N.O.M.A.L.Y blogra, szóval mielőtt elkezdenétek olyan kommenteket írni, hogy " Kis kopis" vagy hasonló jellegű dolgokat írni, kihangsúlyozom mivel Sanyaaa csinálta és ő is az A.N.O.M.A.L.Y blog szerkesztője!

Blogról írnék most egy kicsikét:

Amint láthatjátok a menűpontok felkerültek. Igy könnyebb volt elhelyezni és szerintem igy sokkal szebb is! A menűpntok még nincsenek linkelve de az is nem sokára kész lesz. Ha valakinek van valami észrevétele az szóljon!
 


 

Műsorváltozás

2010.11.02. 18:09

Mivel a gépemen nincs hely Fraps videóinak és videófelvételre 1-es,ezért a Vivisector videókészítést sajnos nem fogom megtenni.Lehetséges hogy egyáltalán nem is fogok videót csinálni.Ha mégis,az....az meg jó,nem? :)

Na de elég a szófecsérlésből,hiszen kérditek,mi ez a "műsorváltozás"?

A "titokzatos játék" helyett  a DOOM 3-AT FOGOM BEMUTATNI szövegesen. :)

Már írom,szóval ezen a héten meglessz.

Elnézést a késésért....suli egyszerűen elszív minden energiát meg időt.....

Egyesek voltak elég bátrak és összeszedtek 100 okot amiért "nem szeretik" a Modern Warfare 2 nevű nagyszerű játékot.Hogy humoros-e?Garantáltan!

Akkor íme a videó :)

A 92-es mindent visz.....:D

Újitások,változások...

2010.09.26. 20:41

Nem sokára változások történek a blogon... Még nem említettem, hogy "Galéria" nyílt a blogon ide érdekes képeket fogok feltenni, nem minden hülyeséget amúgy ezt a Haditechnikai dolgokat fogok publikálni.... szóval fegyver mániákusok és háborúszerelmesei figyelem...MEGNYÍLIK A MENNYORSZÁG!!! :D

Új Slipknot-kiadvány...

2010.09.17. 16:43

Az Iowai metálzenekar dobosa, Joey Jordison megerősítette: a Slipknot nem oszlik fel Paul Gray basszusgitáros drogtúladagolás miatt bekövetkezett halála után, és nyolctagúként folytatja a zenélést.

"Paul sosem akarta volna, hogy ne csináljunk új lemezt nélküle. Ha majd eljutunk arra a pontra, hogy képesek leszünk ismét dolgozni, nekilátunk a munkának" - nyilatkozta Jordison.

A rajongók addig is az új kiadvánnyal vigasztalódhatnak: a (Sic)nessies című koncert-DVD szeptember végén jelenik meg. Az anyagot a 2009-es Download fesztiválon rögzítették 80ezer rajongó előtt.

"85 éves koromban már a nevemre sem fogok emlékezni, de erre a koncertre kristálytisztán" -mondta Jordison arról mennyire jól sikerült az a fellépés.

Forrás: est.hu

Baj van

2010.09.14. 18:52

Gépemnek annyi.A játékok várhatnak.Remek.

Kezd elmenni a kedvem a játék-irogatásról és a folyamatos igérgetésekről.Legszívesebben itt hagynám ezt mielött katasztrófa lessz a vége.

Nekem is beköszöntött a suli,és megpróbálom egyáltalán újrainstallálni a gépet...extra inaktivitás.

Megpróbálok többet fent lenni.

Sziasztok.

Update.

2010.09.10. 17:56

Szevasztok Testvérek!

Egy kis updatet röffentek ide,hogy tudjátok mi a helyzet velem és,hogy nem halltam meg csak sajnos nagyon kevés az időm.Videó lehet csak Őszi szünetbe várható.100%, hogy a Mafia 2 játék fog gorcső alá kerülni.Cikkekben is sok dologra gondoltam,de előbb a desing kéne rendbe hozzni,ennyi lett volna mára.

Üdvözlettel: Haver Team  

Nyár összefoglaló.

2010.08.31. 12:04

Üdvözletem emberek!

Ez a bejegyzés egy kis beszámoló lenne az idei nyárról.Nagyon sok jó és rossz dolog történt.Hál' Istenek sokkal több jó mint rossz.

Ott voltam a PON Meeting II amin nagyon jól éreztem magam és végre megismerkedhetem élőben pár blogerel.Aztán Hál' Istenek sok helyen jártam Görögországban és Erdélyben is.Sajnos rossz dolgok is történtek a bloggal.Lekvár barátom itt hagyott vagyis én dobtam ki mivel elég sok nézett eltéréseink és ezért jobbnak láttam,hogy ha elválnak útjaink.Gondolkoztam,hogy kéne valaki mert igy egyedül nehéz vezetni a blogot aztán így sikerült felvennem régi barátomat Tom és Soap is besegitt nekem a blog újra élesztésében.

Most arról mért nem készült egy videó sem tőlem.Nagyon sok időmet lefoglalta a munka amit a nagymuternál dolgoztam.Közbe nagyon sokat jártam csavarogni a haverokkal és nagyon sokat voltam nyaralni.Mikor időm lett volna nem volt kedvem semmihez csak kockulni és kockulni.De igérem,hogy nem sokára megint bele lendülök és van már két alanyom is ami  Mafia 2 nevű remekmű és a Toy Story 3 aranyos és nagyon jó kis játék.Már engem zavar,hogy nincs videó.A PICSÁBA!

Üdvözlettel: Laja

Egy ideig nem leszek

2010.08.27. 21:36

Elnézést kérek,de lehet hogy egy hétig nem fogok feljönni HaverTeam oldalra......és ülni tesztelni játékot.Már befogtam a következő alanyt,elődjéről fogok is írni bejegyzést.....a folytatásáról meg videót fogok csinálni,annyira jó :)

"Azt a játékot" be fogom majd fejezni egy írásos beszámolóval.Nncs türelmem hozzá,és az egész játék egy céltalan dzsungel.Csoda,hogy az ellenségek (implantátumos teleport-hiénák például) tájékozódni tudnak ott.Brrr......

Ja igen,amiért nem leszek: Holnap Gólyatáborba megyek,kedden hazajövök "fellélegezni",de aztán suli,és péntektől vasárnapig Laja társammal elmegyünk Munkácsra,ha minden jóra fordul.És mire hazajövünk,megint suli!

Közben ottvan a fordítás és a rajzaim,szóval......:(

Addig is további jó szórakozást kívánok nektek!

Visszatértem!

2010.08.20. 15:31

Ma éjjel éjfélkor érkeztem meg haza Erdélyből.Nagyon jóra sikeredett a kirándulás.

Nagyon szép helyeken jártam és nagyon jó csajokat láttam. :) Jártam,Csíkszeredától kezdve Gyimesbükkön keresztül a Gyilkos-tónál.Szinte Székelyföld nagy részét megnéztem. :) Találkoztunk székely lányokkal.Aki menni akar bulizni és akar jó lányokkal ismerkedni annak mindenképpen egyszer elkel látogatni egy székelyfaluba. garantált a siker ha megtudják,hogy Magyarországról jöttél. Én már csak tudom. :) Nem sokára elkészítem a beszámolómat. :)

Desing Update

2010.08.17. 17:46

 Sziasztok!

Gondolom aki folyamatosan nézi a blogot az észre vehette ,hogy már kezdünk "átöltözni" az új desing-ra, szóval Haladunk! (:

Másik hírem pedig ,hogy nyitottam egy új blogot: IDE kattintva megtudhatjátok ,hogy miről van szó!

Lajának pedig jó nyaralást kívánunk! 

This is Soap.End

Édes Erdély itt vagyunk....

2010.08.15. 11:20

Üdvözletem emberek!

Beszeretnék valamit jelenteni.Négy napig távol leszek mivel Romániába vagyis Erdélybe utazom. Ezért most Soapra és Tomra hagyom a blogot! Remélhetőleg nem lesz ez a bejegyzés ugyan igy kint.Remélem valamennyit fognak posztolni.Soaptól nem félek benne bízom,de Tom már nagyon inaktív mint régen. Témához vissza kanyarodva. Lesz majd egy szép kis cikk képekkel és beszámolóval. Nagyon nagy kirándulás lesz ez számomra mert még soha nem jártam ott kint és ez lesz az első!

 

                                                                                                        Laja

Nos.....

2010.08.15. 11:19

Na,akkor helyzetjelentés: Nem halad über-gyorsan a játék tesztelés,mert:

1.A játék nincs kipörgetve.

2.Még keresem a vicces dolgokat benne.Előre megsúgom,hogy hiába rakta CENEGA mappába,nem érzem azt az érzést.....pedig én is Mesterlövészeztem.....

3.Bemutatnák más játékot is,de beigértem,hogy ezt fogom bemutatni....de hát ez rajtatok múlik :) van más játék is fent....

4.Ugyebár DeviantART-on is fent vagyok,ami idő....mivel valaki megkért hogy fordítsak neki....hát nem habos torta.....

Szóval ha akarjátok,előpróbálhatok venni egy másik játékot is a gépemről,eddig 2-vel haladok igazán jól:

1. Prince of Persia - Warrior Within

2. Kung Fu Panda (film...vagy játék :) )

A Doom3-at is felakartam rakni a listára,de a gépemen csoda ha megy...ha meg Fraps-ezek akkor agyhalál.... És,tudjátok,pont a magyar hang benne a buli :D azért venném fel videóra.

Nos,akkor vissza a Főhadiszállásra,és meló-manó...Sziasztok!

Saints Row 2 Humor maraton.

2010.08.13. 12:27

Üdvözletem.

Elég régen írtam,ezért gondoltam,hogy most kirakok egy jó kis Machinima videókat! Mind a kettő Saints Row 2 GTA stílusú játékról készült.Igazi Machinima színvonal :)

Jó szórakozást kívánok hozzá!

Hamarosan..

2010.08.10. 16:27

 Sziasztok!

Hamarosan teljesen átalakul a Haver Team. Várunk titeket új rovatokkal , új dizájnal , és új videókkal! Megéri majd a napokban benézni!

This is Soap.End

Szerző: SOAP

1 komment

This is Soap!

2010.08.08. 17:15

 Sziasztok!

Körübelül 15 perce beszéltem Lajával ,hogy szivesen segítek neki a Haver Team Blog fejlesztésében , és ő nagy örömömre elfogadta a segítségemet.Szerkesztői jogommal élve szeretném feldobni a blog témakörét..köztük friss játékokról fogok HD GamePlayeket készíteni , Film és Játék híreket kitenni (amiket a Power-On blogra is kiteszek).

Hogy ki is vagyok én?

A "művész" nevem Soap, korábban And1 néven voltam ismert , de meguntam az "andegyezést" és Szappanra váltottam.(:  Én is Videós Kocka vagyok , kb egy éve indítottam egy PSP and PC nevezetű blogot ahol egyik osztálytársammal blogolkodtunk. De nem jött össze. Majd Borsesz meghívott a Good-Games Team-be ami nem régen szünt meg , és újra indult tágabb téma körben Power-On névvel. És jelenleg ott videózok. Ennyit az én kis netes életrajzomból. Hamarosan egy új post-al jelentkezek.

This is Soap.End

Szerző: SOAP

7 komment

Gucs versikéja rólunk!

2010.08.07. 12:31

Tegnap megkértem Gucs kommentezőtt Millenotti blogján,hogy ha gondolja írhat rólunk egy kis "versikét".Meg is írta nekünk! Köszönjük!

"...Laja nevezetű úriemberről nem tudok sokat
ezért gondolkodnom kell, fogom is a homlokomat.

A Haver Team egyik ősrégi tagja eme fiatalember,
nem merek a csapatról rossz dolgot mondani, mert félek, hogy megver.

Jóbarátjával, Lekvárral egyűtt munkálkodnak,
reméljük megtartják eme jó szokásukat.

Ifjú hősünk bőszen tolja a MU nevű játékot, amit magam is ismerek
Versünk viszont nem erről szól, úgyhogy többet mondani róla nem merek.

Apró versecském itt véget is ér, remélem elnyeri szereplőnk tetszését
Ha meg nem, akkor menjen a bús picsába és írja meg a saját versét.

                                           (Gucs:Haver Teamről)

Elnézést a késésért,de hát nyár van......annak meg hatása van rám.

Agy-irányítás?Telekinézis és tűz-dobálás?Kinek kellenek már az uncsi MP5 és a rakat AK,ha agyaddal bármit irányíthatsz,robbanthatsz,mozgathatsz és egyéb mókát csinálhatsz?

A mai játékban ezeket elkövetheted.Ember-lebegtetés,agy-bombák kikerülése,ki"szállás" a testből és körülnézés,és még sorolhatnám.....

Akkor kezdjük is el az elemzést....

 

 Nem rég a haverokkal megnéztükk a "Zombie Land" c. filmet.Szeretnék róla egy beszámolót írni.Igazából ez szerintem egy horror-vígjáték.Személy szerint én nem nevezném ezt horrornak mert semmi rémisztő nincs benne,inkább undorító és gyomorforgató(vannak benne finomságok) :).Ha kiváncsi vagy mit gondolok a filmről akkor olvasd tovább! :)

Haladok...

2010.08.04. 20:55

A játék értékelése lassan véget ér,és ki is rakom.....csak még rendesen meg kéne fogalmaznom. :) Mikor belefogtam,mindent írtam,a lényeget kivéve.....cumi.Holnapra igyekszem befejezni.

Természetesen a sors elém is rakta következő páciensemet egy jó kis véres akciójáték formájában....csak ami a furcsa,hogy az 1C Company adta ki és az Action Forms fejlesztette(nevükhöz fűződik a Cryostasis,ami jó kis orosz játék,próbáljátok ki.).....de a Start menünél egy jellegzetes Cinege Cenega könyvtárba rakta ezt a játékot....

Emberek...érzem,hogy élvezni fogom azt a játékot :D.