Nem rég a haverokkal megnéztükk a "Zombie Land" c. filmet.Szeretnék róla egy beszámolót írni.Igazából ez szerintem egy horror-vígjáték.Személy szerint én nem nevezném ezt horrornak mert semmi rémisztő nincs benne,inkább undorító és gyomorforgató(vannak benne finomságok) :).Ha kiváncsi vagy mit gondolok a filmről akkor olvasd tovább! :)


Történet: Igazából a történet ismerős lehet akik a zombis filmeket terén mozognak.Egy ember megfertőződött és igy más embereket megharapott és így azok is megfertőződöttek és így szinte majdnem az egész emberiség  agyrágó,húsevő,vérszipkázó zombi lett.De maradt négy bátor fiatal akik elakarnak jutni egy helyre,ahol állítólag egy zombi sincs!Igazából a történet szerintem megállja a helyét.Jól lehet követni és nem zavarodik benne össze az ember.Többet nem szeretném elmondani,akit érdekel nézze mega  filmet. :)

Zenék/Szinkron: A zenék nekem nagyon tetszetek,illetek a jelenethez.Mikor éppen széjjel csaptak néhány zombiarcot,akkor egy zúzós,pörgős muzsikát nyomtak be alá,de ha pl egy szomorú vagy egy szerelemes részhez érkezett a film akkor leválltotak egy szomorú/romantikus lágy zenére.A szinkronokkal sem volt bajom.A tökös kemény legény szinkronja mély,férfias hangú.A nyápic hangja kisfiú, kis ijedt hangú volt.Két női szinkron hanghoz nem tudok mit írni :)

Karakterek: Ahogy említettem van 2 férfi és 2 női karakter.(neveket sajnos már nem tudom.)

  • Tökös,kemény legény: Szinte ő a legnagyobb karakter.Fegyverekkel úgy bánik mintha már így született volna.Kardokkal,késekkel,géppisztollyal mester szinten bánik.Olyan beszólásai vannak,hogy az ember szinte leesik a székről.DE,neki is van érzékeny oldala és ezt meg is meglátjuk a filmben.
  • Nyápic,kocka,félénk fiú: Ő is egy meghatározó szerepet játszik a filmben.A karakterről annyit kell tudni,hogy nagyon sok mindentől fél: bohócok,pókok,sötétség stb..... DE,ő is útra kél a dupla csövű vadászpuskájával,hogy elmehessen haza a szüleihez.Igazából azért fontos szereplő ő a filmben mert a baromságok amiket csinál megbotlik mindenben,kicsesznek vele és ezek a dolgok olyan szánalmasak,hogy az ember csak röhögni tud rajta. :)
  • Kemény,szexi,bátor csajszi: Ő róla nem sokat tudunk meg csak azt,hogy előző életében(mikor még nem voltak zombik) mindenkit átvágott bájaival és igy több pénzt zsebelt be testvérével(Little Rock-al). A félénk srác szerelmes lesz belé és minden áron megszeretné őt szerezni magának.
  • Little Rock: Róla sem tudunk meg sokat.Tudjuk,hogy ő segédkezett a nővérének kizsákmányolni a férfi nemet.Ő is jól bánik a fegyverekkel,jól tud célozni.

Köszönöm,hogy elolvastad! Várom a véleményeket! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://haverteam.blog.hu/api/trackback/id/tr822199525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atilye · http://pcjatekokelemzes.blog.hu/ 2010.08.05. 11:38:07

Egyetértek. Egy jó kis popcorn mozi. Se több, se kevesebb.

A cikk is jó lett. Bár utána nézhettél volna a szereplók nevének.

Máskor ügyelj a helyesírásra, mert sok a hiba!

haveeer 2010.08.05. 11:57:04

Annyit tudok,hogy nem mondják el egymásnak a nevüket,hanem a szülővárosukat nevét használják.DE majd utána nézek és kijavítom.
Helyesírásra visszatérve.Végig néztem a forráskóddal az egészet és csak egy hibát találtam.Kérlek mond el mi a hiba mert nem találom.

Shaz. (törölt) 2010.08.05. 14:27:52

Jó filmnek tűnik, meg jó nénik vannak benne :D A hasonlatok meg jók lettek a történetnél:) egyébként egy hiba pl, hogy pont és vessző után helyet kell hagyni.

ARSENAL4EVER 2010.08.05. 19:28:15

Szerintem meg nagyon,nagyon jó film.Nekem legalábbis 10/10-es a film.Jó poénok, pörgős akció jelenetek, minden ami kell.

haveeer 2010.08.05. 19:54:56

@ARSENAL4EVER: Szerintem.Úgy ez a véleményem a filmről!Mint neked.

Tom(HT) 2010.08.06. 12:27:29

A beszámoló és a videó felkeltette az érdeklődésem.Mindig is szerettem a zombikat :) de humorral?Akkor még jobb!
"A hét zombigyilkosa"......jesszus..XD ilyennel foglalkozni egy "Zombilend" közepén....
Tetszik!
süti beállítások módosítása